Behind Bars SOLD OUT!

12inchCity BEHIND BARS (de opvolger van ALCATRASH) is uitverkocht! En de line up is nog niet eens bekendgemaakt! Niet zo gek ook als je weet dat het de laatste keer is dat er in de gevangenis in originele staat kan worden gefeest. We willen iedereen danken voor het vertrouwen in 12inchCity!

 

Een dag in een cel

Gisteren heeft de organisatie de directie van de gevangenis zo ver gekregen dat er prive-cellen worden verhuurd, je eigen STAM-CEL! Wil je voor 1 dag echt zitten? Deze stamcel kan je delen…..met 3 vrienden en is 2,50 bij 4 meter. De units liggen aan de celblokken waar gedraaid wordt en zijn ingericht met een welkom glaasje bubbels, een small size bed met relaxte zitzak, eigen toilet en garderobe, roomservice, wit-was service en tissues. Dat wil toch iedereen. Je STAM-CEL grenst aan de dansvloer….

Tickets hiervoor zijn vanaf nu beschikbaar via de ticketshop.

 

Russian Roulette

Als laatste kans geeft de organisatie per maand een code uit waarmee je een z.g.n. Russian Roulette-ticket kunt kopen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Laat dan je gegevens achter op de website en vul in het vakje bericht in: RUSSIAN. We kiezen at random, je krijgt vanzelf wel of geen bericht.