In Retraite – Daytox en Nachtraven

8-11 juli 2016
Klooster Maria Roepaen

Ons geliefde 17e eeuwse klooster is van vrijdag 8 tot maandag 11 juli het middelpunt van een festival vol dj’s, love, peace, religion en happiness. Even weg uit de ijzige greep van de dagelijkse regelmaat. Bezin, bid zondig en biecht. IN RETRAITE KLOOSTERFESTIVAL 2016: een festival waar overtuigingen en geloven vervagen. Bij daglicht het zachte van Thailand, zodra het schemert ontwaakt Berlijn.

DAY

Om het ultieme (Thailand)vakantiegevoel te vervolmaken heeft 12inchCity de Chocolate Club Dag& Nacht Spa uitgenodigd. 8 Hottubs, massages, lekker, gezond eten en drinken. Kortom, met de ultimate detox overdag laadt je je weer op voor de schimmige kloosternacht. 

NIGHT

Zodra de schemer invalt ontwaakt Berlijn. Ons klooster is zo groot dat je er met gemak verdwaald. Haal je schaatsen alvast maar uit het vet want de kapel is gereserveerd voor Rollerdisco! Daal je verder af naar het aardse dan worden de achterkamertjes verdeeld naar house, deephouse en techno. In de kelders van het klooster wordt er afgewisseld tussen warme en duistere techno. De nacht heeft een ‘open einde’…..

De programmering wordt verzorgd door de beste techno en deephouse partijen uit Nederland:

8Bahn, Parody (Paradigm), Tomorrow Is Now Kid, District25, Studio Sonsbeek, Festimi, Wir Tanzen (BE), Donker Collective, miniMahlzeitl (RUIS), Radio Galaxy, CULT, Pablo Discobar, Atomicfm, Chocolate Club ,Industrial Chaos, Bondgenoten